Uitslag Master 18 april in Deurne

Zondag 18 april hebben Frank Hovenier (25+) en Roel vd Kleij (20+) meegedaan aan een masterwedstrijd in Deurne. Voor Roel was het zijn eerste masterwedstrijd.

Op zijn eerste afstand, de 25 vlinder, verbeterde Roel meteen zijn eigen pr (met 0.26 seconde) en verbeterde daarmee ook het clubrecord en masterrecord, welke op naam van Frank stonden. Op de 50 school zwommen Roel en Frank beiden een nieuw masterrecord, maar ze zwommen wel boven hun beste tijden. Op de 25 vrij verbeterde Roel zijn pr met 0.37 seconde, en ook hier zwom hij een nieuw clubrecord en nieuw masterrecord. Frank bleef 0.2 seconde boven zijn beste tijd. Op de 25 meter rugslag was er voor Frank wel een pr. Hij verbeterde zijn beste tijd met 0.03 seconde en zwom daarmee ook een clubrecord en masterrecord. De 50 vrij leverde Roel een masterrecord op en op de 100 vlinder was er voor Frank een masterrecord.

Uiteindelijk bleek Roel op al zijn afstanden als tweede te zijn geëindigd. Frank was de snelste op de 50 school en 100 vlinder en werd tweede op de 25 vrij en 25 rug.

Uitslag

Uitslag Neptunus '58

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'